2665400018 49 Μαρτύρων 27, Ηγουμενίτσα konakis1977@gmail.com
hero image

ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ

| λίγα λόγια για εμάς

 

Η Εταιρεία ΚΟΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε με των διακριτικό τίτλο ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 2009 και ασχολείται στον τομέα των υποβρυχίων εργασιών έχοντας στο ενεργητικό της καταδυτικές εργασίες παντός τύπου στην παραθαλάσσια περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Η πολυετή εμπειρία μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας μέσα από συνεχή και αδιάκοπη εκπαίδευση φέρνουν σε πέρας οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο καταδυτικό έργο μας ανατεθεί.

 

Η ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ έχει συνεργαστεί  και συνεργάζεται με της μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στον τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας - της ναυσιπλοΐας και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες με αντικείμενο στα λιμενικά έργα.

Αναλαμβάνουμε καταδυτικά έργα σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό κατόπιν συννενόησης.
 


 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Η ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ κατέχει πιστοποιημένη άδεια καταδυτικού συνεργείου και το προσωπικό το οποιό εργάζεται κατέχει πιστοποιημένες άδειες δυτών για εκτέλεση καταδυτικών έργων. Όλες οι καταδυτικές εργασίες πραγματοποιούντε βάση  του ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΑ αριθ.10 και τους διεθνείς κανονισμούς κατάδυσης.

 

Με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που απαιτεί η ενασχόληση με το υγρό στοιχείο, η επιχείρηση κατάφερε να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί στο χώρο των καταδύσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε υποβρύχια εργασία θέλετε να τακτοποιήσουμε!


 

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πιστοποιημένος καταδυτικός εξοπλισμός, πιστοποιημένες φυάλες κατάδυσης, πιστοποιημένοι αεροσυμπιεστές πλήρωσης αέρα, υδραυλικά εργαλεία, εργαλεία χειρός, μηχανήματα υποβρύχιας συγκόλλησης - κοπής, ασκούς ανέλκυσης (μπαλόνια), καταδυτικό σκάφος, σκάφη μεταφοράς δυτών, σύστημα υποβρύχιας ενσύμαρτης επικοινωνίας, καλωδιακή κάμερα CCTV, κάμερες υψηλής ευκρίνειας, αντιρρυπαντικό φράγμα.

 

 


 

Βρισκόμαστε : 49 Μαρτύρων 27, Ηγουμενίτσα
Τηλέφωνο: 2665400018 , Κινητό: 6951941158